Heijens Montage

Heijens Montage is een jong eenmansbedrijf wat zich richt op divers las -en constructiewerk in de agrarische en particuliere sector. Dit eenmansbedrijf is in 2015 begonnen als hobby, in de jaren daarna is Heijens Montage gegroeid tot een volwaardig lasbedrijf met een ruim machinepark. Sinds 2020 is Heijens Montage ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat wij u zowel particulier als professioneel oplossingen kunnen bieden op het gebied van las -en constructiewerk.

Wij voeren de meeste werkzaamheden uit in onze werkplaats, uiteraard is het ook mogelijk om laswerk op locatie uit te voeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op!


Recent opgeleverde projecten

Hieronder ziet u een lijst met de meest recente projecten, gerealiseerd door Heijens Montage.Oktober 2021: Deze sierpoort hebben wij afgelopen oktober opgeleverd. Dit zorgt voor een functionele, maar zeker ook mooie afscheiding van de achtertuin! Door de dubbel epoxycoating gaat deze poort jaren mee!
Augustus 2021: Deze stalen deuren zijn in januari 2021 gelast, de klant heeft zelf het glaswerk geplaatst en geïnstalleerd. Afgelopen augustus hebben wij de deuren netjes afgesteld en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' gezet.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info